Preview Mode Links will not work in preview mode

Vin for begyndere


Dec 28, 2021

Vinene i dette afsnit er skænket af Wine Tribe. https://www.winetribe.dk/

Vil du lære at smage vin og kan du blindsmage?

Leg med GRATIS lige her: https://app.winetribe.dk/subscribe
Tilbuddet gælder i en begrænset periode for 1 kasse og koster 49 kr i fragt.

Gennem det sidste år har Jonas siddet ansigt til ansigt med René og smagt en lang række forskellige druer og vine. Er han nu nået så langt i sin vinrejse, at han kan smage dem i en blindsmagning og gøre brug af noget af den viden, der er høstet igennem de mange afsnit?

Undervejs guider René og som en vaskeægte træner motiverer han og deler ud af sin viden om druer, områder og særlige kendetegn i vin.

Hvad gør man, når man skal træne at blindsmage? Hvordan gør René det og hvilke tips og tricks er fornuftige at gøre brug af?

Der er masser af ting, man skal have for øje, når der skal blindsmages. Ud over vinens udseende, duft og smag skal der overvejes lande, områder, kendetegn på årgange, klima, terroir, produktionsmetode, produktionskrav og ikke mindst udelukkelsesmetoden. Man kan blive helt rundtosset!

Til slut skal vi høre en lille anekdote og svare på spørgsmål om lagringspotentiale med vin lagret udelukkende på stålfade?

...............................

Som lytter kan du hjælpe os med at lave flere sær-afsnit. Tilmeld dig her: https://www.zetland.dk/kampagne/vfb og få adgang til Zetland i 2 måneder for kun 50 kr. Når du får adgang støtter du samtidig Vin for begyndere, så vi kan lave endnu flere sær-afsnit.

…………………………..

Besøg os på Facebook og Instagram, hvor man kan vinde vin og se billeder og andet godt.

https://www.facebook.com/vinforbegyndere

https://www.instagram.com/vinforbegyndere

Web: https://www.radioteket.dk/

Kontakt: radioteket@radioteket.dk

Musik: Jonas Landin